Ny körkortstagare

Har du nyligen avlagt ett godkänt förarprov? I så fall får du som en extra present till ditt nya körkort möjlighet att bli gratismedlem i Älgskadefondsföreningen första året. När gratisåret sedan är slut kan du välja att stanna kvar som betalande medlem eller lämna föreningen. Det finns ingen bindningstid eller liknande för medlemskapet.

För att ta del av erbjudandet, fyll i och skicka in nedanstående uppgifter till oss. När vi kontrollerat att dina uppgifter stämmer skickar vi ut medlemsbevis till den adress du angivit.
    Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna genomföra vårt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.

    * Gäller från den dag du har klarat ditt körkort och 12 månader framåt. Anmälan senast en månad efter godkänt körkort. Gratisåret gäller en gång per person. 

    ** Ditt personnummer behövs för att vi skall kunna kontrollera gentemot Transportstyrelsen att du under året har avlagt ett godkänt förarprov, och således är kvalificerad för gratis medlemskap i föreningen.