Värva medlem

Trisslotter och gratis medlemskap till dig som värvar medlemmar.

  • En trisslott per medlem du tipsar om och som betalar in medlemsavgiften.
  • Gratis medlemskap till dig följande kalenderår om två eller fler ansluter sig.

För varje ny registrerad medlem du värvar till Älgskadefondsföreningen skickar vi en trisslott till dig (åldersgräns 18 år). Om du värvar två eller fler nya medlemmar som betalar sin medlemsavgift före 31 okt får du dessutom ditt eget medlemskap gratis följande kalenderår. Eftersom detta är en löpande värvningskampanj kommer de medlemskap som betalas efter den 31 oktober att räknas till nästföljande år avseende gratis medlemskap.

Så här funkar det:

När vi fått in dina uppgifter skickar vi ut ett inbetalningskort (icke bindande) märkt med ditt medlemsnummer som referens till den/de du vill värva. När de sedan har betalat avgiften och vi har registrerat dem som medlemmar skickar vi ut dina trisslotter (OBS! åldersgräns 18 år).

*Du måste redan vara medlem i föreningen för att kunna få trisslotter och gratis medlemskap

Tack för att du värvar!

Jag som vill värva

Den/de jag vill värva

Du kan värva upp till 10 medlemmar via detta formulär - vill du värva fler går du tillbaka till start och fyller i formuläret än en gång.

Om du vill att vi ska tipsa den person du vill värva via email. Fyll i personens epostadress och bocka för i "Tipsa via email"

Tipsa via email.

Vi kommer använda de personuppgifter du lämnar här för att kunna genomföra vårt uppdrag. Vi kommer inte lämna ut dem till någon annan. Kontakta oss om du vill att vi tar bort dina uppgifter. Läs mer hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.